Öppen visning

 

Måndag den 12/2-2018 klockan 17-18 har vi en öppen visning på en helrenoverad lägenhet på Oppeby Gård 187.

Det är en trerumslägenhet på 75 kvm.

Hyran är 7981 kr/månad och inflyttning är den 1/3-2018.

 

Intresseanmälan sker på plats.

Erbjudandet går till personen med bäst kö-plats i vår bostadskö.

 

Varmt välkomna!

0047.JPG

God Jul!

Den 27/12 & 3/1 stänger kontoret klockan 17.00.  Den 27/12 är kontoret i Oxelösund helt stängt och vi hänvisar då till Kungsgatan i Nyköping.

Vi önskar er alla en riktigt fin jul & nyårshelg!

tomtar.png

1 september

Fredagen den 1/9 kommer vi byta vår mailserver vilket innebär att vi inte kommer kunna ta emot några mail den dagen. Så är det något akut ärende ber vi er att besöka eller ringa oss, vi finns kvar på kontoret till klockan 15.00.

Kuvert.png

Gästabudstaden

Från 1 september kommer Gästabudstaden kunna erbjuda alternativ gällande tv-utbudet och internet i våra fastigheter. Vill man inte byta så kommer Telia att finnas kvar på samma sätt som tidigare utan att ni behöver göra någon åtgärd.

Semestertider

Under sommaren har våra kontor lite ändrade öppettider.

Kontoret i Nyköping stänger klockan 17.00 onsdagen den 12/7 och har sedan stängt till och med den 30/7.

Kontoret i Oxelösund är helt stängt under juli månad.

Trevlig sommar!

Oppeby gård.

Vi har fått indikationer på att det går runt någon/några personer i bostadsområdet som utger sig för att komma från Minol.

Vi vill poängtera att Minol alltid aviserar innan de behöver komma in i lägenheterna och kan alltid uppvisa legitimation från Minol.

Ny Bostadskö

Vi håller på att jobba med design och utformning av vår nya bostadskö. Förhoppningsvis skall allt vara klart under maj månad. Vi skall då ha ett system som liknar Nyköpingshem där man anmäler sitt intresse för en lägenhet via hemsidan. De som står överst i vår kö, av de som visat intresse för en lägenhet, kommer sedan att kontaktas av oss för visning av lägenheten.

Mvh Kungshem

TV

Telia har problem med den analoga signalen till Nyköping & Oxelösund, därav den dåliga mottagningen. Detta är felanmält till Telia så vi hoppas på en lösning så fort som möjligt.